Döşemealtı Kombi Servisi Antalya

12 Şubat  2017 Pazar - 12:20 firmalariantalya.com
Tesisat temizliği size yüzde otuza varan tasarruf sağlayacaktır. Antalya petek temizleme ya da tesisat yıkama Antalya olarak uzman kadromuz ve profosyonel son teknolojik makinalarımız ile kalorifer tesisatınıza zarar vermeyecek en uygun kimyasallarla ısınma garantisi yaparak temizlik ve bakımını yapıyoruz.

Döşemealtı Kombi Servisi Antalya 

 Antalya petek temizliği yapan firmamızda tam ve kusursuz temizleme kimyasalı ve makineleri bulunmaktadır bu sayede kirlenen tesisatı komple temizleyerek ısının her yere eşit miktarda yayılmasını sağlıyoruz. Antalya ve diğer tüm semtlerinde 7/24 kombi servis hizmeti veren Kombi Servisi, hem paradan hem zamandan tasarruf yapmanıza olanak veriyor. Petek temizliğinin pek düşünülmediği ve ihmal edildiği uzun aylar ya da seneler boyunca, peteklerinizdeki bakteriler ve mikroplar çoğal evresinde bulunarak, adeta petekleriniz arasındaki hava boşluklarını kullanarak oralara yuva kurarlar.

Antalya auer markalı kombi, klima ve diğer bütün ürünlerin bakım, onarım, servis ve satışından sorumlu yetkili servis ve bayiler. Tesisatınızda ve peteklerinizde bulunan tüm tortu, kir, pas ve su taşları çözülerek vakumlu makinemiz ile ortalama 2 saat süren bir işlemle temizleniyor ve tesisatınız ilk günki performansını tekrar yakalamış olur. Kombilerde, su basıncı ya da yöntem ayarlamalarda bazı sorunlar meydana gelebilir.

Bacalı kombilerde temizlik ve baca sensörünün fonksiyonun kontrolü sağlanır. Antalya Beyaz Eşya ve kombi Servisi olarak beyaz eşya servis hizmetini yerinde ve zamanında gerçekleştirmekteyiz. Kombi anakart tamirinde önem edilmesi gereken hususlardan biri; mutlaka kartın üzerindeki devrelerin değişmiş olması gerektiğidir. Antalya kombi servisi olarak müşterilerimize sunmuş olduğumuz hizmetlerimiz kombinizin bakım ve onarımı ile tamir ve petek sorunlarınızı çözmektir. Gaz vanası açık iken cihaz kullanılmak istenmişse, ikaz uyarısı veriyor olabilir. 


Tesisat temizliği size yüzde otuza varan tasarruf sağlayacaktır. Antalya petek temizleme ya da tesisat yıkama Antalya olarak uzman kadromuz ve profosyonel son teknolojik makinalarımız ile kalorifer tesisatınıza zarar vermeyecek en uygun kimyasallarla ısınma garantisi yaparak temizlik ve bakımını yapıyoruz.

Periyodik bakımdan geçen kombiler, yıl boyunca asgari sorun ve mükemmel performans ile çalışırlar. Kombi peteklerinde meydana çıkan ısınma sorunu için petek temizliği yaptırmanızı tavsiye ediyoruz. Kombi içinden su damlatıyorsa kombinin genleşme tankında delinmiş veya hava kalmamış olabilir pompanın üzerindeki hava purjörü kireçlenmiş olabilir (teknik servisimize başvurunuz). 

Yıllardır kullanmakta olduğunuz cihazlarınıza bağlı radyatörlerdeki su kirlenmekte ve temizlenmesi gerekmektedir. Eski dönemlere şöyle bir bakıldığında kombi kullanılmayan her dairede birtakım zorluklar bulunmaktadır. Antalya arasında hizmetlerimiz; Kalorifer petek bakımı, kimyasal petek temizliği, radyatör temizliği, kalorifer tesisat temizliği Antalya radyatör temizleme servisinin yapacağı, petek temizliğinin kombiye olumlu etkisi, zamana dayalı görülecektir. 

 

Antalya Kombi Bakımı,

Antalya Kombi Servisi,

Evde kombi Bakımı Nasıl Yapılır,

Kombi Bakımı Ne Zaman Yapılmalı,

Kombi Bakımı Kaç Yılda Bir Yapılır,

Kombi Bakımı Nasıl Yapılır Uzman Tv,

Kombi Filtresi Nasıl Temizlenir Resimli,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar