Electrolux Eşya Servisi Antalya Kepez

25 Ocak  2017 Çarşamba - 11:18 firmalariantalya.com
Geçici çözümler üretilmeden etkin boyutda çözümlenen sorunlarınızdan kurtulduğunuzda, Portakal Çiçegi servisi garantili hizmetinden sizler de kesinlikle çok mutlu olacaksınız. Arızalı tüm cihazlarınıza uzman personelimizle kaliteli tamir bakım yükümlülükleri sunuyoruz.

Electrolux Eşya Servisi Antalya  Kepez

 

Antalya içinde sizlere en verimli hizmeti sunmak adına büyük bir gayretle çalışmaktayız. Profesyonel bir ekip tarafından sunulan hizmetlerimiz, tüm müşterilerimize birinci sınıf bir memnuniyet sunmaktadır. Beyaz Eşya Servisi için çalışan müşterilerimiz için pazar günü servis hizmeti vermektedir.

Geçici çözümler üretilmeden etkin boyutda çözümlenen sorunlarınızdan kurtulduğunuzda, Portakal Çiçegi servisi garantili hizmetinden sizler de kesinlikle çok mutlu olacaksınız. Arızalı tüm cihazlarınıza uzman personelimizle kaliteli tamir bakım yükümlülükleri sunuyoruz. Portakal Çiçegi servisi olarak, tüm ürünlerinizde aşama destek sağlıyor ve ekonomik fiyat anlayışımız ile birlikte fiyat konularında da yanınızda olduğumuzu sizlere hissettiriyoruz.

Servisimiz vermiş olduğu klima bakım işleri ile klimanızdan üstün performans elde etmenizi sağlarken, olası arızaların önüne geçerek bütçenizi korur. Teknolojinin yapılan işlerde kullanılması devamında hizmetlerin kalitesi ve güvenilirliği maksimum seviyelere çıkarılmaktadır. Cihazlarda dijital ekranlarda arıza kodları yerine getirerek klima cihazında ne gibi sorun olduğunu kodları sorgulatarak öğrene bilirsiniz.

Teknik destek alma zamanı sadece bir sorun yaşandığı an değildir. Servisimiz uzun yıllardır hizmet vermektedir, çalışanlarımız minimum 5, azami 15 yıllık yetkili servis tecrübesine sahiptir. Firmamız, aynı gün servis, orjinal yedek parça ve bir yıl parça garantisi mantığı ile hareket etmektedir. Yıllardır Portakal Çiçegi`nın her semt ve mahallesine aynı hız ve güven ile hizmet veren kurumsal firmamız tüm beyaz eşya ve klimalarınızın bakım ve onarımı gibi servis işlemlerini üstlenmiş bulunuyor.

Çağrı merkezimizin sizlere sunacağı birikimler doğrultusunda cihazınız yapılmak üzere harekete geçilecektir. Servis, müşteri memnuniyeti, uygun fiyat ve yetkin ustalarımızla faaliyet alanında rakipsiz olan, beyaz eşya servisini Antalya numaradan arayın tüm servis hizmetlerinizi yapalım. Tek yapmanız gereken sorun ya da arızalarda servis merkezimizi numaralı telefondan aramanız.

Cihazın maliyet tablosundaki değerlerini aşmadan problemi gidermek anlayışı ile yıllardır, Antalya’ un bütün semtlerine hizmet vermekteyiz. Bunun en önemli sebebi bakımlarını zamanında yaptırmamanızdan kaynaklanıyor. Hiçbir zaman korku ve endişeye kapılmadan servisi arayabilirsiniz.

 

Electrolux Teknik servis Antalya,
Electrolux Teknik servis Telefon Numarası,
Electrolux Antalya Ustaları,
Electrolux Teknik Servis Muratpaşa,
Electrolux Teknik Servis Konyaaltı,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar