Franke Beyaz Eşya Servisi Aksu Antalya

05 Şubat  2017 Pazar - 16:24 firmalariantalya.com
Güler yüzlü, çalışkan, tecrübeli ve gelişime açık bir ekibe sahip olan beyaz eşya servisi noktaları dört bir yanda ortak bir amaç doğrultusunda kullanıcılarına yardımcı olmaktadırlar. Şirketimiz evinizde ve ofisiniz de barındırdığınız her türlü marka ve model beyaz eşyalarınız için beyaz eşya servisinin aksatılmadan yapılmasını tavsiye ederiz.

Franke Beyaz Eşya Servisi Aksu Antalya

 

Bulaşık makinesi servisi hizmetlerimiz Antalya arasında çok büyük bir alana yayılmış gezici ekiplerimiz ile kaliteli ve hızlı bir biçimde gerçekleştirilmektedir. Cihazların periyodik olarak düzenli bir durumda gerçekleştirilmeleri zamana karşı sağlanmış etkili bir kazanımdır. Firmamız Antalya, ve diğer ilçelerde tüm beyaz eşya modellerinin bakım, onarımı ve arıza tespitinin kusursuz servis ünvanı ile gereken tüm hizmetleri yapma bilgisi ve tecrübesine sahiptir.

Şirketimiz siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verebilmek için haftasonlarıda çalışmaktadır. tüm beyaz eşya markalarına usul servis hizmeti vermekteyiz. Buzdolabınızın markası ne olursa olsun bizi arayarak aynı gün arasında tamir hizmeti alabilirsiniz. Haftanın her günü ve her saati aralıksız olarak hizmetinizdeyiz.

Franke Beyaz Eşya Servisi Aksu Antalya Olarak, Güler yüzlü, çalışkan, tecrübeli ve gelişime açık bir ekibe sahip olan beyaz eşya servisi noktaları dört bir yanda ortak bir amaç doğrultusunda kullanıcılarına yardımcı olmaktadırlar. Şirketimiz evinizde ve ofisiniz de barındırdığınız her türlü marka ve model beyaz eşyalarınız için beyaz eşya servisinin aksatılmadan yapılmasını tavsiye ederiz. Özellikle süt gibi hayvansal gıdalarda ya da tavuk etinde ki bozulmalar zehirlenmelere dahi sebep olabilmektedir.

Ürünlerinizi bize emanet ederken kesinlikle uzman ellerde olduğunu ekibimizle kurduğunuz irtibatta anlayabilirsiniz. Durmaksızın çalışan bir buzdolabı ve her gün kullandığınız bulaşık makinası bu beyaz eşyaların ve çok daha fazlasının yeni nesil ya da son model olması fark etmeksizin ihtiyacı olan bakım işi ertelenemeden ve ihmal edilmeden yerine getirilmekledir. Hemen her elektronik ve gazla çalışan beyaz eşya modeli için periyodik bakım geçerlidir.

Kombi bakımı servisimiz sizlere güvenilir ve tecrübeli elleriyle hizmet verirken yoğun çalışacağı dönemlerde kombilerinizin bakımını yaptırmadan kullanmamanızı tavsiye ediyor ve gerekli dönemlerde ya da belirli periyotlarda kombinizin bakımını yaptırmanızı öneriyor. Kütükçü  servisi olarak ve İndesit marka cihazlarınızın tamir bakım onarım işleriniz yapılır Kütükçü kombi tamiriniz itina ile yapılır.

Servisimiz neticesinde hem uygun ödeme koşullarıyla hem de garantili olarak cihazınızı yaptırabileceksiniz. Buzdolabı tamiri, bulaşık makinası tamiri, fırın tamiri, ve bilimum benzer işçilik ve yedek parça tedariği ve değişimi faaliyetleri yapılmaktadır. Beyaz eşya servisimiz kaliteli Ve güvenli ekiplerden oluşmaktadır beyaz eşya servisimiz bünyesinde uzman ekiplerden oluşmaktadır. Kaliteli hizmetlerimizden sonuna kadar yararlanmak istediğinizde telefonla arayarak bizden randevu alabilirsiniz. numaralı telefondan Kütükçü servisine dilediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. 

 

Franke Teknik Servis Antalya,
Antalya Kepez Franke Teknik Servis,
Antalya Muratpaşa Franke Servisi,
Antalya Franke Televizyon Teknik Servisleri,
Franke Teknik Servisi Muratpaşa/Antalya,
Franke Servis Numaraları,
Antalya Franke Tv Teknik Servisleri,
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar