Franke Beyaz Eşya Servisi Konyaaltı Antalya

06 Şubat  2017 Pazartesi - 12:14 firmalariantalya.com
Güler yüzlü ve mükemmel teknikerlerimiz size en ekonomik servis çözümü sunar. Ürününüz onarıma ihtiyaç duyduğu anda çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. bulaşık makinesi yedek parça, bulaşık makinesi bakımı, bulaşık makinesi montajı ve yerinde usul servis yükümlülükleri verilmekteyiz.

Franke Beyaz Eşya Servisi Konyaaltı Antalya

 

Gerçekleştirdiğimiz tamir ve bakım bir sene süresince hem işçilik hem de yedek parça garantilidir. Antalya’ nın tüm ilçelerine beyaz eşya servis hizmetini tecrübeli yöntem ekibimizle gerçekleştirmekteyiz. Mobil araçlarımız ve uzman, eğitimli kadrodan beliren personelimiz ile servis kaydı oluşturduğunuz anda mobil araçlarımız ile en kısa sürede servis kaydında belirttiğiniz adreste olmak garantisi vermekteyiz.

Kalorifer peteklerin ve kombilerin yıllık periyodik bakımını mutlaka yaptırınız. Kombinizin arızalanmasını beklemeden bakımlarını yaptırmalısınız. Genellikle kombilerinizde ortaya çıkan hava alma, su akıtma, suyu alamama, suyu ısıtamama gibi problemlerinizi firmamız tarafından sizlere gönderilen yetkili ve uzman kombi tamir kadromuz kolayca çözer ve gerektiğinde kombinizde bazı parçaların değişmesini sağlar. 

Sağlamış olduğumuz hizmette çıkabilecek sorunlara siz değerli müşterilerimizi mağdur olmamanız için 1 yıl garanti hizmetini sunmaktayız. Bakım hizmeti tüm cihazlar için ileride artması muhtemel olan küçük sorunların tespit edilmesine yardımcıdır, bundan dolayı gereken tedbirlerin alınması da sağlanmış olacaktır. Parça bulunamadı, tamir edilemiyor gibi geçiştirme bahaneler servisimizde bulunmamaktadır.

Güler yüzlü ve mükemmel teknikerlerimiz size en ekonomik servis çözümü sunar. Ürününüz onarıma ihtiyaç duyduğu anda çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. bulaşık makinesi yedek parça, bulaşık makinesi bakımı, bulaşık makinesi montajı ve yerinde usul servis yükümlülükleri verilmekteyiz.

Franke Beyaz Eşya Servisi Konyaaltı Antalya Olarak, Soğutucu sistemler hususunda Antalya genelinde buzdolabı servisi hizmet yapmakta olan metod servisimiz, buzdolabı servisleri buzdolabı servisleri, Uğur derin dondurucu, gibi markalara metod destek vermektedir. vb birçok kombinin yedek ve orijinal parçaları ile uzman personel eşliğinde bakım ve tamiri sizlere sağlıyoruz. Servis talebiniz olduğunda size en yakın gezici ekibimiz en kısa sürede belirttiğiniz adrese ulaşır ve sorununuzu giderir. klima ve beyaz eşya üzerine eğitim almış uzman uygulama kadromuzla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Markası ve modeli ne olursa olsun metod servis hizmeti almak için doğru adrestesiniz. Elektronik eşyalar bir taraftan hayatınızı kolaylaştırırken diğer taraftan size sevdiklerinizle daha fazla geçireceğiniz zamanlar yaratmaktadırlar. Kaliteyi ucuza satın almak isteyenlerin adresi olduğumuzu biliyor ve fiyatlarda hiçbir biçimde oynama yapmıyoruz. Bizler için önemli olan sizlerin yüzünde ortaya çıkan gülümsemedir. 

 

Franke Teknik Servis Antalya,
Antalya Kepez Franke Teknik Servis,
Antalya Muratpaşa Franke Servisi,
Antalya Franke Televizyon Teknik Servisleri,
Franke Teknik Servisi Muratpaşa/Antalya,
Franke Servis Numaraları,
Antalya Franke Tv Teknik Servisleri,
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar