Franke Beyaz Eşya Servisi Lara Antalya

05 Şubat  2017 Pazar - 16:47 firmalariantalya.com
Hızlı hizmet ve sorunsuz onarım işlemleriniz titizlikle yapılarak servisi tarafından beyaz eşya ürünlerinize 1 yıl boyunca garanti hizmeti verilmektedir. Bulaşık makinenizin su almaması, musluğu kontrol edin. Bakım yaptırılmadığı takdirde programda takılma, olumsuz yıkama, su tahliyesinde problem gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.

Franke Beyaz Eşya Servisi Lara  Antalya

 

Çağrılarınıza en kısa sürede dönüş ortaya koyarak zamanın sizin için ne kadar değerli olduğunu unutmuyoruz. her marka ve modelde beyaz eşya ve kombi tamir işini yapmaktayız. Antalya eksiksiz beyaz eşya servisi olan , ev veya sanayi tipi buzdolabı, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, birinci sınıf kalite ve müşteri memnuniyetini benimseyen yaşatan ve ilke edinen tek adrestir.

Bilindiği üzere hava olmadan yanma da olmaz. Web sitemizdeki numaralarımızdan bizimle iletişime geçerek servis kaydı oluşturabilirsiniz. Kırcami yöntem servisi olarak ve İndesit marka cihazlarınızın tamir bakım onarım işleriniz yapılır Kırcami kombi tamiriniz itina ile yapılır.

Hızlı hizmet ve sorunsuz onarım işlemleriniz titizlikle yapılarak servisi tarafından beyaz eşya ürünlerinize 1 yıl boyunca garanti hizmeti verilmektedir. Bulaşık makinenizin su almaması, musluğu kontrol edin. Bakım yaptırılmadığı takdirde programda takılma, olumsuz yıkama, su tahliyesinde problem gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Franke servisi denilince ilk akla gelen kaliteli ve hızlı olmanın yanı sıra dürüst ve ekonomik servis faaliyetleri gelmektedir. 

Franke Beyaz Eşya Servisi Lara  Antalya Olarak, Yedek parça stoğumuz ile tüm beyaz eşya markalarına geniş kapsamlı servis hizmeti vermekteyiz. Özel olarak usul servis desteği sağlayan firmamızın müşteri merkezi, usul ekiplerimizin sizlere en kısa sürede ulaşmasını temin edecektir. Müşterilerimizin memnuniyetinin uzun soluklu olması bizim en büyük referansımızdır. , Antalya şehrinde hizmet veren servisi ekimizdir. Beyaz eşyalarınızın tamiri bakımı ve kurulumu hususunda size hizmet veren beyaz eşya servisi olarak uzun yıllardır beyaz eşya sektöründe faaliyet göstermekteyiz. 

Kırcami servisi hızlı servis hizmeti verebilmek için sürekli olarak çalışmaktadır ve servis sürelerini kısaltmak için ekiplerini sürekli olarak eğitmektedir. Antalya beyaz eşya servisi olarak, beyaz eşyalarınızda bakımı, onarımı, arıza tespit, parça değişimi ve diğer tüm usul işlemlerle ile ilgili desteği, tecrübeli usul kadromuz ile hizmetinize sunmaktayız. 

 

Franke Teknik Servis Antalya,

Antalya Kepez Franke Teknik Servis,

Antalya Muratpaşa Franke Servisi,

Antalya Franke Televizyon Teknik Servisleri,

Franke Teknik Servisi Muratpaşa/Antalya,

Franke Servis Numaraları,

Antalya Franke Tv Teknik Servisleri,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar