Halı Yıkama Firmaları Telefon-İletişim Aksu Antalya

26 Ocak  2017 Perşembe - 12:34 firmalariantalya.com
Halı temizliğine özen göstermeniz gerekmektedir. Bir çok mevsimlik ve merdiven altı halı yıkama yeri halılarınızı bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, kostik gibi ucuz kimyasallarla yıkama yerine getirerek sağlığınızla oynamaktadır.

Halı Yıkama Firmaları Telefon-İletişim Aksu Antalya

 0546 625 8273

Çok fazla firmanın bulunduğu Antalya içinde, hizmette üst sıralara yerleşmek sizin memnuniyetinizin göstergesidir. Antalya halı yıkama farikasını kurma sebebimiz müşterilerimizin beklentilerini ideal durumda yerine getirmek ve gerçekleştirmek, müşteri memnuniyetini sağlamaktır.

 

Antalya halı yıkama firmamızda halılarınız, sözde değil özde temizlenmektedir. Ofis halı yıkama ve yerinde halıfleks yıkama firmalarının farklı yıkama yöntemleri ve farklı fiyat politikaları bulunmaktadır. Şirketimiz Antalya genelinde tüm Çallı ve mahallelerine hizmet verebilecek servis ağına sahibiz. Halınızın etrafından çıkmış olan iplik ve lekeli gibi görünümünü, aksi etkileyen tüm etkenleri bertaraf ederek halınızı yeni bir görünüme kavuşturuyoruz. Antalya arasında Yorgan, Battaniye, Stor veya Zebra Perde ve Koltuk Yıkama da itinalı temizlik. Yıkanma işinde keçeleşmenin önüne geçmek için Yün yorgan yıkama işinde yorgan fazla hırpalanmadan ağır hareketlerle yıkanmalıdır. Halı temizliğine özen göstermeniz gerekmektedir. Bir çok mevsimlik ve merdiven altı halı yıkama yeri halılarınızı bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, kostik gibi ucuz kimyasallarla yıkama yerine getirerek sağlığınızla oynamaktadır.

Antalya şehrinin ilk bilgisayarlı 10 fırçalı halı yıkama makinesi ile, yerde halı yıkamaya son vermiş olup, halılarınız tek tek, üzerine basılmaksızın yüzde yüz doğal şampuanlarla yıkanıp, koku yapan poşetlerde değil; en uygun kumaş halı hurçlarında sizlere teslim edilmektedir. Firmamız uygulama altyapısı ve servis hizmeti neticesinde Antalya şehrinin birçok semtine, hint halısı yıkama ve temizleme hizmeti vermektedir. Antalya şehrinde halı yıkamada dev bir müşteri potansiyeline sahip firmamızı tercih ettiğiniz için teşekkür eder daha temiz, daha temizlenmiş bir ortam dileriz. Şüphesiz ki koltuk ve çekyatlarınız halılardan sonra, evinizde en çok toz, leke ve mikrobu barındıran eşyalardandır. Bize telefon numaralarımızdan ulaşıp, ücret ve tarifelerimiz hakkında bilgi edininiz. Antalya Koltuk Temizleme, Antalya Koltuk Yıkama Kampanya, Antalya Koltuk Yıkama Yapan Firmalar, Antalya Kanepe Yıkama, Antalya Hali Koltuk Yikama, Antalya Yatak Yıkama, Antalya Hali Temizleme, Antalya Koltuk Ve Hali Yikama Kepez,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar