Halı Yıkama Ücreti-Ücretleri Kepez Antalya

30 Ocak  2017 Pazartesi - 10:44 firmalariantalya.com
Şüphesiz olarak ev ve işyerlerinde en çok vakit geçirdiğimiz eşyalar koltuklarımızdır. Antalya halı yıkama hizmeti olarak halı yıkama sektöründe sağlıklı, en hatasız ve garantili yıkamayı siz Antalya halkına hizmetinize sunuyoruz.

Halı Yıkama Ücreti-Ücretleri Kepez Antalya 

 

Halılarınızın temizlik işlemini yaparken oto yıkamacılar gibi halı yıkama aşaması yapmıyoruz. Evlerimizin vazgeçilmezleri olan halı, koltuk ve yorganlarımız evlerimize renk kattığı gibi zamanında iyi temizlenmeyen halılar hijyen açısından bir çok zararlar verir. Antalya içinde halı yıkama hizmeti veren bir firma olarak, tasarruflu halı yıkama sistemimiz ve arıtıcı bırakmayan durulama sistemimiz ile siz kıymetli müşterilerimize en benzersiz yıkama hizmetini sunuyoruz.

Halı yıkama 2007 yılında Antalya da temizlik sektöründe halı yıkama faaliyetleri ile faaliyetlerimize başladık. Antalya halı yıkama olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetidir. Step halılar benzersiz halılar olmasının yanı sıra, kusursuz bir halı yıkama firması tarafından yıkanmadığı takdirde olası bozulma ve renk değişimi kaçınılmazdır. Bizi biz yapan en önemli özelliklerimizden biri tecrübemizi teknoloji ile birleştirerek ideal hizmeti vermeye çalışmamızdır.

Şüphesiz olarak ev ve işyerlerinde en çok vakit geçirdiğimiz eşyalar koltuklarımızdır. Antalya halı yıkama hizmeti olarak halı yıkama sektöründe sağlıklı, en hatasız ve garantili yıkamayı siz Antalya halkına hizmetinize sunuyoruz. Halılarınızın yıpranmasından ve halı diplerindeki kirin bir türlü çıkmamasından mı şikayetçisiniz? İstediğiniz sonucu alamıyor ve halılarınızın yeterince hijyenik olmadığını düşünüyorsanız, içiniz rahat değilse bize ulaşın. 

Halı Yıkama Ücreti-Ücretleri Kepez Antalya Olarak, Halılarınızın üzerlerinde ve diplerinde oluşan kir, toz ve hayli olumsuzluktan kurtulabilmeniz adına halı yıkama faaliyetine başvurmanız gerekmektedir. Özellikle çalışan bayanların, hem iş yerlerinde yaşadıkları yoğunluk hem de akşam evlerine geldiklerinde yaşadıkları tempo nedeni ile evde halı yıkama işlemleri pek yapılmamaktadır. Step halı yıkama hususlarında kendini aşmış, başta Antalya olmak üzere çevre illere hizmet vermekte olan firmamız tüm step halılarınızı uygun talimatlar çerçevesinde yıkar ve temizler.

Antalya Halı yıkama firması el dokuma, makine dokuma ve yün halılarınızın zarar görmemesi için yıkama koşulunda halınıza ölçülerinde sıcak su ve buhar sürecinin yanı sıra, kullanılan fırçalar tamamen halının özelliğine göre seçilmiş fırçalar ve uygulamalar ile halılarınızın temizliği yapılmaktadır. Yıkama, sıkma ve kurutma üçlüsünün akabinde halılarınız son usul olan paketleme işlemlerimizin akabinde ellerinize teslim edilmektedir.

Halı yıkama firmalarının fiyatlarına bakıldığında birbirlerinden farklı oldukları görülür. Halı yıkama sektöründe hizmet veren firmamız sizlere sadece bir telefon kadar yakın. Yıkama, kurutma ve paketleme operasyonu biten yorganlarınız; sizin istediğiniz tarih ve saatte paketlenmiş olarak uzman personelimiz ile ev veya iş yerinize teslim edilir. Eğer halı temizleme ilgili ipuçlarını takip ederseniz halınız daha uzun ömürlü olabilir. Kilimler halılara oranla çok daha eksiksiz bir yapıya sahiptirler. 

 

Antalya Koltuk Temizleme,

Antalya Koltuk Yıkama Kampanya,

Antalya Koltuk Yıkama Yapan Firmalar,

Antalya Kanepe Yıkama,

Antalya Hali Koltuk Yikama,

Antalya Yatak Yıkama,

Antalya Hali Temizleme,

Antalya Koltuk Ve Hali Yikama Kepez,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar