Komple Tesisat-Mutfak Yenileme Kepez Antalya

05 Şubat  2017 Pazar - 15:57 firmalariantalya.com
Mutfak tadilatı hususunda her biri kapsamında uzman olan ekibimizden anahtar teslim tadilat hizmeti alabilirsiniz. Mutfağınızda hazır mutfak istediğinizde firmamız size anahtar teslim hizmet verecektir. Ev ve işyerinizin A dan Z ye tüm dekorasyon ve tadilat hizmetlerini uzman ekibimizle , en hızlı ve hijyenik işcilikle yapmaktayız.

Komple Tesisat-Mutfak Yenileme Kepez Antalya

 Komple ev tadilatı, komple işyeri tadilatı, iç cephe boya, dış cephe boya, elektrik tesisatı, su tesisatı, seramik, duvar kağıdı, kartonpiyer, ışık sistemleri, laminant ve lamine parke gibi her türlü dekorasyon uygulamasını sizler için yapıyoruz. Antalya boyamak istediğiniz mekanlarınızı renk seçiminden alçı sıvasına kadar tüm detayları ile biz üstleniyoruz ve boya işleriniz anahtar teslim olarak güvencesiyle bitiriyoruz.

Mutfak tadilatı hususunda her biri kapsamında uzman olan ekibimizden anahtar teslim tadilat hizmeti alabilirsiniz. Mutfağınızda hazır mutfak istediğinizde firmamız size anahtar teslim hizmet verecektir. Elektrik tesisatı, tadilat sırasında üstün mana taşımaktadır. Ev ve işyerinizin A dan Z ye tüm dekorasyon ve tadilat hizmetlerini uzman ekibimizle , en hızlı ve hijyenik işcilikle yapmaktayız.

Komple Tesisat-Mutfak Yenileme Kepez Antalya Olarak, Boya badana ustası seçimlerinizde dikkatli olmalısınız. Alçıpan asma tavanlar ısı ve ses yalıtımı sağlayan sistemlerdir. Her türlü kaliteli mutfak seçenekleri sunabiliriz. Gerekli malzeme temini tamamlandıktan sonra tadilat alanının uygulamasına başlıyoruz. en kısa sürede tertemiz bir yapıda işinizi söz verdiğimiz zamanda tamamlayıp size derli toplu bir yapıda ve tertemiz bir yapıda teslim ediyoruz. Antalya şehrinde boya badana sonrası, yeni temizlenmiş, mis gibi kokmuş, çiçeklerle ve mumlarla süslenmiş ev gibisi yoktur.

Elektirik su haberleşme ve doğalgaz ürünleri üst biçim malzemelerinin montajı tamamlanır.. Herhangi bir evde en güzel sonuçlar veren aşamalar farklı bir evde yetersiz kalabileceği için, kopya denilebilecek projelerden kaçınılmalı, evinizin ihtiyacına göre bir tadilat projesi hazırlanmalıdır. metre karesi ne olursa olsun fayans kırma, fayans döşeme, fayansların yapıştırılması, derz dolgu, kenar bağlantı işlerinizi kaliteli olarak yapıyoruz.

Tadilat mevzusunda özel fiyat ve en sağlıklı isim . Yapılarımızda ısınma ve serinleme amaçlı kullandığımız kombi,kalorifer,klima ve benzeri cihazların sarf ettikleri enerji,mantolama tatbikatları ile %50 azaltılabilmektedir.

Evinizin dekorasyonu için vazgeçilmez unsurlardan bir tanesi olan boya badana faaliyetleri değer verilmesi gereken bir iştir. siz değerli müşterilerimizin tadilat sonrası istedikleri ve hayal ettikleri evle karşı karşıya kalmalarının mutluluğunu izlemekle bizlerde mutlu olduk. Sunduğumuz kaliteli imkânlarla güvenli ve tasarruflu bir elektrik kullanımı için tesisat hizmeti veriyoruz. 3+1 ortalama büyüklükteki boş bir evin komple tadilatı 20-25 gün arası sürmektedir. 

 

Antalya Ev Tadilat,
İç Dekorasyon Antalya,
Antalya Tadilat Dekorasyon,
Antalya Dekorasyon Firmaları,
Antalya Tadilat Dekorasyon,
Antalya Dekorasyon Firmaları,
Banyo Tadilatı Antalya,
Antalya Decor Home,
Antalya İç Dekorasyon Firmaları,
Antalya Yapı Dekorasyon Firmaları,
Antalya Mutfak Dekorasyon,
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar