Lara Antalya Delux Beyaz Eşya Servisi

29 Ocak  2017 Pazar - 11:57 firmalariantalya.com
Servis desteği almak için çağrı merkezimizi arayarak servis talebinde bulunmanız size servis hizmeti verebilmemiz için gerekli tek koşuldur. İlk günlerde elde ettiğiniz kullanım değerini süreklilik için de almak ve bunu çok daha uzun bir kullanımda elde edebilmek için sizlerin de yanında uzman ve deneyimli olan bir servis hizmeti olmalıdır

Lara  Antalya Delux Beyaz Eşya Servisi

 

 Hassasiyetin gösterilmemesi koşulunda cihazların verim açısından düşebileceklerini ve çıkartacağı muhtemel arızalar nedeni ile kullanım ömürlerinin kısa olacağını unutmayın. Gaz valfi, zaman saati, eşanjör gibi parçalarının kontrolü ya da değişimi Bayrampaşa ilçesinde uzman personelimiz tarafından yapılırken orjinal yedek parçalar temin edilir ve parçalar garanti kapsamı altında kombinize takılır.

Cihazlarınızın montajını yaptığımız gibi, cihazların bulundukları alandan sökülerek de-monte edilmesi için de çağrı merkezimizi arayabilirsiniz. Beyaz eşya servisimiz ve parçalarımız 1 Yıl garantilidir. Arızalı ürünlerin onarımlarına değişen parçalara ve işçiliklere 1 yıl garanti verilmektedir. çamaşır makinesi servisleri sipariş verdiğiniz takdirde, en kısa sürede size geri dönüş yapacaklardır. Lara servisi ürünlerinize aşama ekibimiz tarafından onarımı yapılan beyaz eşyalarınıza ve kombilerinize 1 yıl garanti vermekteyiz. Montaj sırasında meydana çıkan hatalar, usul sebeplerden meydana çıkan usul hatalar ve de kullanıcı hataları ile meydana çıkan arızalanmalar ile ilgili en kaliteli işleri veren , müşterilerine en kaliteli işleri sunmaya devam etmektedir.

Servis desteği almak için çağrı merkezimizi arayarak servis talebinde bulunmanız size servis hizmeti verebilmemiz için gerekli tek koşuldur. İlk günlerde elde ettiğiniz kullanım değerini süreklilik için de almak ve bunu çok daha uzun bir kullanımda elde edebilmek için sizlerin de yanında uzman ve deneyimli olan bir servis hizmeti olmalıdır. Bulaşık makinesi arızalarının zamanında en uygun boyutda giderilmesi verim, hijyen açısından olduğu kadar zaman, para ve enerji tasarrufu açısından da önemlidir. Halılarınızın temizliği için kullanılan 6 adet son sistem makine 1 adet su arıtma cihazı ve kapalı kurutma alanı ile amacımız sizlere hassas hizmeti sunmaktır. beyaz eşyalarınıza tamir, bakım ihtiyaçlarınızda bizimle iletişim kurabilirsiniz

 Lara  Antalya Delux Beyaz Eşya Servisi Olarak,  Beyaz eşya kullanımı gelişen teknoloji ile beraber oldukça yaygınlaşarak hayatımızdaki yerini aldı. Buzdolabı, bir ev ve ofisde olmazsa olmaz beyaz eşyalardan birisidir. servis firmasının en büyük özelliği yöntem destek işleri ile birlikte garantili servis hizmeti sunuyor olmasıdır. Bulaşık makinesi modelleri için performans düşüklüğü bulaşıkların istenilen derecede temizlenememesi olarak kendini gösterebilir. çamaşır makinası servisi onarım süreçlerinde müşterilerimizin memnuniyeti herşeyden önce gelmektedir. 

 

Delux Teknik servis Antalya,
Delux Teknik servis Telefon Numarası,
Delux Antalya Ustaları,
Delux Teknik Servis Muratpaşa,
Delux Teknik Servis Konyaaltı,
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar