Franke Beyaz Eşya Servisi Döşemealtı Antalya

05 Şubat  2017 Pazar - 14:01 firmalariantalya.com
Garantili servis hizmeti sunuluyor olması bir ayrıcalık mı diye soracak olanlar olabilir ancak sağlıklı olun garantili hizmet veren çok az sayıda firma var ve bu yüzden bize göre en önemli ayrıcalıklardan bir tanesidir. Klima ve beyaz eşya üzerine eğitim almış uzman usul kadromuzla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz

Franke Beyaz Eşya Servisi Döşemealtı Antalya

 

Yerinde beyaz eşya montajını en hızlı ve emin yapıda yapan firmamızı rahatlıkla tercih edebilirsiniz. İşletmemiz; mutlak müşteri memnuniyetini hedefleyen, popüler markaların dayanıklı tüketim ürünlerinin garantili servis hizmetini vermektedir. Soguksu  servisi tüm Klima, televizyon, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi gibi her türlü cihazınızın bakım ve onarımını sorunsuz yapmaktadır.

Firmamız Soguksu  beyaz eşya servisi olarak, montaj, demontaj, bakım, onarım ve arıza giderme işlerinin bütününde müşterilerine bir telefon kadar yakındır. Deneyimli kadromuzda tüm uygulama personelimiz beyaz eşya tamiri ve bakımı üzerine eğitim almış, beyaz eşya kullanıcılarına birinci sınıf standartlarda uygulama servis hizmeti vermekteyiz. Servisimizde orijinal yedek parça ve garantili hizmet mevcuttur.

Servisimiz Antalya'nın tüm semtlerinde araçlarında orjinal samsung ürünleri ile yapılan onarımda aynı arızayla karşılaşmada 1 yıl garanti yerine getirerek siz müşterilerilermize memnuniyet sağlamak ister. Bünyesinde üretilen ve evlerimizde kullandığımız inverter sisteminde olan klimalar için hatasız bakım işlemleri yapılır.

Kendi dallarında kusursuz ustalarımızla tüm model arızalı beyaz eşyalarınızın tamir bakım ve onarımları en kısa sürede tamiratlarının yapılması bizim size karşı gösterdiğimiz en benzersiz noktalardan bir tanesidir. Kaliteli ve sağlam servisten hizmet almanın güzelliğini yaşayarak cihazınızdaki performansı görecek ve memnun kalacaksınız.

Buzdolabı servisi olarak ve tüm şubelerimizin temel ilkesi % 100 müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak üzerine kurulmuştur. Antalya tüm ilçelerimize klima bakım ve montaj hizmeti vermekteyiz. Teknik faaliyetler de bugüne kadar sağladığı her bir hizmette farkını müşterilerine ispatlayan firmamız bugünde bu farkındalığını siz değerli müşterilerimize yansıtacak ve her ne olursa olsun sizleri mutlu edebilmek adına mevcudiyetini geliştirecektir.

Garantili servis hizmeti sunuluyor olması bir ayrıcalık mı diye soracak olanlar olabilir ancak sağlıklı olun garantili hizmet veren çok az sayıda firma var ve bu yüzden bize göre en önemli ayrıcalıklardan bir tanesidir. Klima ve beyaz eşya üzerine eğitim almış uzman usul kadromuzla siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Soguksu  usul servisi olarak ve İndesit marka cihazlarınızın tamir bakım onarım işleriniz yapılır

 

Franke Teknik Servis Antalya,
Antalya Kepez Franke Teknik Servis,
Antalya Muratpaşa Franke Servisi,
Antalya Franke Televizyon Teknik Servisleri,
Franke Teknik Servisi Muratpaşa/Antalya,
Franke Servis Numaraları,
Antalya Franke Tv Teknik Servisleri,
Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar