Sharp Beyaz Eşya Servisi Antalya Muratpaşa

09 Şubat  2017 Perşembe - 12:26 firmalariantalya.com
Kullanımında problem yaşadığınız bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, buzdolabı gibi hayli beyaz eşyanızın mağdur olmamanız için en kısa sürede tamiri servis merkezimizde yapılmaktadır. Klima gazı, R22 ve R410 a çevre gazı olarak iki bölüme ayrılmaktadır.

Sharp Beyaz Eşya Servisi Antalya Muratpaşa 

 Yerinde tamir imkanı olmayan televizyolarınızı atölyemizde onarıp eviniz ya da iş yerinize teslim ediyoruz. servis merkezi olarak arızalanan veya bakım ihtiyacı hisettiğiniz tüm marka buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinesi, klima için usul destek ve garantili yedek parçalarımızda yerinde servis hizmeti sağlamaktayız.

İlerleyen teknolojiye ayak uydurmakla beraber problemlerinize uzun vadeli çözümler bulmak. Antalya tüm ilçelerimize klima bakım ve montaj hizmeti vermekteyiz. %100 müşteri memnuniyeti ve sağlam uygulama servis sloganını firmanın vizyonu haline getirmiş olup bundan hareketlenerek müşterilerine hizmet etmektedir. Siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti bizim için her şeyden önemlidir.

Buzdolabı üst bölüm soğuk alt bölüm soğutmuyor ise bunun sebebi no frost buzdolaplarında alt bölüme giden hava kanallarının buzla dolu olmasından kaynaklanır. Son 20 yılda oldukça sık kullanılmaya başlayan doğalgazlı ürünlerin başında gelmektedir kombi şofben ve kazanlar. Ekiplerimiz güler yüzlü ve her biri boyutunda uzman deneyimli metod kadrodan oluşmaktadır.

Kurumsal firmamız klima marka garanti süresi dolmuş olan kombi klima gibi her türlü cihazın bakım temizlik ve arıza onarımı gerektiği durumlarda eksiksiz metod servis imkanını sunmaktadır. servisi bölgenin en sevilen firması olmakla beraber en hızlı çalışan işletmesidir. Sürekli kaliteyi geliştirme anlayışını benimser ve paylaşırız.

Antalya şehrinde kurulan Samsung Servisi firmamız, Samsung buzdolabı, çamaşır makinesi gibi beyaz eşya için kaliteli, doğru ve zamanında hizmet sunmak ve aynı kalitede en üst seviyede müşteri memnuniyetini amaçlamaktır. Yerinde onarımı olmayan cihazlarınız uzman metod ekibimiz tarafından merkezimize getirilir, burada test cihazlarına bağlı olarak uygulama yapılır ve ilk gün ki gibi çalışır biçimde size teslim edilir. 

Probleminiz telefon desteği ile çözülemiyor ise gezici usul servisimiz arızalı beyaz eşyanızın yerinde onarımı için gereken olası bazı yedek malzemelari temin edip kapınıza kadar gelir. Cihazınızın tüm şikayetlerini bir daha yaşamayacak ve güven içinde cihazınızı kullanabileceksiniz. 

Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Marka ayrımı yapmaksızın vermiş olduğumuz servislik hizmetimizde orijinal yedek parçadan ödün vermeden kaliteli ve sağlıklı hizmeti prensip edinen firmamız müşteri portföyünü ve ismini yukarılara taşımak müşteri memnuniyetini kazanmak tek hedefidir. En çok kullandığımız ve asla vazgeçemeyeceğimiz bir beyaz eşyadır "çamaşır makineleri". kısa bir sürede Antalya ulaştığı epey müşteri çevresiyle büyüyen metod servis, günümüz beyaz eşya ve klima pazarının önde gelen kuruluşları içinde yerini almıştır. Servisleri olarak hizmette farkımız güven, kalite, hız ve ekonomik olarak benzersiz boyutda etmeyi amaç edinmiştir.

 

Sharp Teknik Servis Antalya,

Antalya Kepez Sharp Teknik Servis,

Antalya Muratpaşa Sharp Servisi,

Antalya Sharp Televizyon Teknik Servisleri,

Sharp Teknik Servisi Muratpaşa/Antalya,

Sharp Servis Numaraları,

Antalya Sharp Tv Teknik Servisleri,

Bu haber ile ilgili yorumlar

Yorumlar

İsim Mail
 
Yazılan yorumlar